Extravaganza со нов сингл „Како странец“

Бендот Extravaganza со новиот сингл „Како странец“ за прв пат се појавија на реномираниот музички фестивал „Макфест“.

Музиката и аранжманот се на Хари Котларовски, додека пак текстот е напишан од Јовче Воденичаровски.