ФАЛАДИН: Бесплатно гледање на кафе и тарот карти преку апликација

Веројатно и вие имате пријатели кои секогаш ја вртат шолјата по испиеното кафе, па ви додеваат да пронајдете фигури во талогот од кои ќе им ја прочитате судбината, зарем не?

Епа сега нема потреба повеќе од тоа, компанијата „Tasdelen Private Limited“ на сите Андроид корисници бесплатно им ја нуди својата апликација Фаладин која веќе е мега популарна во светот.

Повеќе од 5 милиони секојдневно ја користат оваа апликација, а истата ви овозможува целосно бесплатно еднаш во денот да побарате гледање на шолја од кафе, јасновидство или тарот карти.

Како функционира? Испијте го вашето кафе и превртете ја вашата шолја на тацна, оставете да постои неколку минути, а потоа направете 3 фотографии од сите страни во внатрешноста и испратете му ги на Фаладин.

Во зависност од бројот на корисниците кои во моментот ја користат апликацијата, времето на чекање за резултати е од 10 минути до половина час.

Апликацијата можете да ја преземете бесплатно од Play Store или кликнете ТУКА.h