Големи попусти во мајската понуда на Промоиталиа

Секој нов месец ни носи нови интересни промоции директно од најпрестижниот центар во Македонија „Anti Aging Center by Promoitalia“.

Овој месец активни се 11 фантастични понуди по многу ниски цени, затоа побрзајте и веднаш резервирајте си го вашиот термин на телефонскиот број 02 313 1316.