Големо изненадување за сите гледачи на „Ѕвездите на Гранд“

Најголемата српска продукција „Гранд“ конечно одлучи да се збогува со застарената телевизиска опрема и целосно да се поднови, па сега сите емисии се снимаат и емитуваат во Full HD.

Гледачите уште веднаш ќе можат да ја забележат промената при гледање на најпопуларното регионално музичко шоу „Ѕвездите на Гранд“ на телевизиските екрани, но и на Youtube.