Харви Вајстин се врати меѓу холивудските ѕвезди

Харви Вајстин стана најомразениот човек на Холивуд откако бројни актерки го обвинија за сексуално злоупотребување и го иницираа големиот #MeToo чекор којшто доведе до банкрот на Вајстин.

Денес тој повторно има свое сепаре меѓу холивудските ѕвезди, како и поддршка од нив.

Вајстин се појави со својата придружба на „Actors Houru“, месечен настан посветен на младите уметници во њујоршкиот „Lower East Sideu“.