Хостинг пакет за само 199 денари годишно – ова е најдоброто од Black Friday!

Денеска е BlackFriday (23 ноември), а вие сигурно ќе видите голем број на зделки за кои компаниите ќе напишат дека “не смеете да ги пропуштите“, но ние ќе ја издвоиме најдобрата зделка овој ден.

Верувале или не, само денеска, имате неверојатна шанса да зграпчите безобразно добар попуст од неверојатни 80% за годишен хостинг пакет.

Да, добро прочитавте, за само 199 денари денеска можете да купите годишен хостинг од Zemi.mk.

Затоа не чекајте, кликајте веднаш на www.zemi.mk.