Инспирира: Најзгодниот фитнес модел на инстаграм

Инстаграм секојдневно е побогат со нови профили, меѓу кои секогаш можеме да ги најдеме оние кои ќе не инспирираат во разни сегменти од нашиот живот.

Еден од тие сегменти е и одржувањето на формата, а за тоа тука е згодниот фитнес тренер Александра Наумовска.

Оваа девојка има со што да се пофали, а за тоа доказ се фотографиите кои редовно ги објавува на социјалните мрежи.

Имено, од неодамна за нејзината беспрекорна кожа започна да се грижи и Специјалистичката ординација по естетска медицина и врвна естетска дерматологија и козметологија, како и прв комплетен anti aging Центар во Македонија – „Anti aging center by Promoitalia“