Јелена Бин Драи горда на своите синови!

Јелена бин Драи на сите ни е позната како некогашна Мис на Југославија, а својот живот не го продолжила во Србија, туку во Емиратите, каде ужива со шеикот Саид и нивните три деца.

Таа има една ќерка Асја и два сина Хилал и Хамдан, на кој е многу горда, што докажува и поставената фотографија на нејзиниот инстаграм профил.

„Беа упорни и освоија награда, ако бидат доследни, ќе ја задржат“, напишала таа под фотографијата на која се пехарите кои тие ги добиле на шаховски турнир.