Како да се справите со чување на децата и работата од дома

Ковид-19 не принуди сите да седиме дома, па повеќето се приморани и своите работни обврски да ги обавуваат од својот дом.

Сите со мали бебиња/деца,знаат колку може да биде напорно и стресно тоа, особено кога се надевате дека детето ќе поспие подолго,за да може на раат да ги завршите обврските.

Но потоа еден повик на Он-лајн конференција, телефонски повик, бучавата што ја прават поголемото братче/сестра, чукањето од кај комшиите..може да “расипат” се, и наместо да ги завршите обврските вие се соочувате со ненаспано бебе/дете, раздразливо, со потреба од внимание,а вие со притисок што го носи работата што не сте можеле да ја завршите.

Затоа, подарете си себе и на вашите малечки пред се мирен сон и заштита од гласни звуци кои што ги вознемируваат и плашат.
Антифоните (пригушувачи на бучава) BANZ , BABY BANZ се Број 1 Пригушувачи на бучава во светот, кои што го штитат слухот на вашите малечки од оштетување, и спречуваат вознемиреност предизвикана од бучава, како на пример на (свадбени) веселби, концерти, натпревари, карневал, кафе барови, реновирање, домашна бучава…

Но сепак, тие не го изолираат звукот целосно, за да може бебето/детето да ги слуша гласовите на своите родители и така да се чувствува спокојно и безбедно.

Дизајнирани во Австралија, изработени од специјално високо квалитетни материјали за деца,тестирани и Сертифицирани,ги исполнуваат интернационалните стандарди за безбедност и квалитет.

Достапни во повеќе бои, еднобојни и шарени, и во две големини бебе 0-3год. и деца и возрасни 3+ год. Побрзајте и подарете си мирни и спокојни денови за вас и вашето малечко.