Како се пренесува КОВИД-19 и како да се заштитите?

Министерот за здравство Венко Филипче сподели видео од Светската здравствена организација СЗО за тоа како се пренесува КОВИД-19 и како да се заштитиме?

Како се пренесува КОВИД-19 и како да се заштитите?

Како се пренесува КОВИД-19 и како да се заштитите? Споделете го видеото од Светската здравствена организација.

Gepostet von Министерство за здравство / Ministria e Shëndetësisë am Mittwoch, 11. März 2020

Бидете одговорни и почитувајте ги мерките и препораките на Владата.