Караванот на Промоиталиа доаѓа на есенско разубавување во вашиот град

Негуваната жена е среќна жена. На вашата кожа и е потребна нега, па затоа „Anti Aging Center by Promoitalia“ вели дека е време за есенско разубавување во вашиот град.

Малку е потребно за совршен изглед, а нивниот стручен тим дефинитивно ви го нуди токму тоа!

Заокружете го датумот и не заборавајте да го закажете вашиот третман кај најдобрите.

Промоиталиа ќе биде на следниве локации:

БИТОЛА – 19 октомври (сабота) во Студио „Imperial“ – контакт 047 207 202 или на 02/31 31 31 6

ОХРИД – 20 октомври (недела) во Хотел „Unique“

СТРУМИЦА – 26 октомври (сабота) во Beauty studio Eli – контакт 070 310 950 или на 02/31 31 31 6