Кит Флинт во долгови: Неговите наследници морале да вратат милиони

Иако во март неговото богатство било проценето на 11,6 милиони фунти, неговите наследници морале да вратат долгови, па сега располагаат со 4,3 милиони фунти.

Легендарниот Кит Флинт, член на групата „The Prodigy“, беше пронајден обесен во својата куќа, а според британскиот таблоид „The Sun“, тој починал во долгови.

Според наводите на овој таблоид, Флинт во моментот на својата смрт имал долгови од 7,3 милиони фунти.