Која е цената на познатите за појавување на настан?

Богдан Илиќ или попознат како Бака Прасе одлучил да земе пари од секаде каде што може, па затоа и добро го наплаќа дружењето со најмладите фанови, но тој не е единствена позната личност која тоа го прави.

Многу јавни личности земаат „добри“ хонорари за појавување на некој настан, а ценовникот им е различен.

Северина Којиќ, според анонимни извори, своето појавување на важен настан за некоја компанија го наплаќа 13.000 евра.

Кристина Коцкар (Кија) по победата во „Задруга“ имала хонорар од 5.000 евра, Сара Јо добива 1.000 евра, Сораја во минатото земала 500 евра, Станија 300 евра и Александар Радоичиќ 500 евра