Контактирај со тимот на Idol.mk

Имате предлог, сугестија, вест или критика? Контактирајте со тимот на Idol.mk. Напишете ја Вашата порака во просторот подолу и кликнете „Испрати“, нашиот тим за кратко време ќе ви одговори.