Корисник на Твитер во 2012 година предвидел каква ќе биде смртта на Коби Брајан

Корисник на социјалната мрежа „Твитер“ во 2012 година на 13 ноември напишал дека познатиот кошаркар ќе умре во хеликоптерска несреќа.

Потоа на 28.12.2017 бил прикажан цртан филм во кој познат кошаркар доживува несреќа со хеликоптер, а во рацете држи трофеи.