Кралицата на убавината слави роденден

Кралицата на убавината и сопственичка на Првиот комплетен центар против стареење во Македонија, Олгица Стојимировиќ денеска го слави својот 37ми роденден.

На нејзината адреса денеска пристигнуваа бројни честитки од пријателите, соработниците и јавните личности.

Како потсетување, Олгица пред 3 години го отвори првиот комплетен центар против стареење во Македонија под светскиот бренд „Промоиталиа“, а со него направи вистинска револуција кога е во прашање убавината и негата.