Кристијан Тасевски ќе ги забавува охриѓани

Вокалот на најбараниот македонски бенд за свадби, Кристијан Тасевски од „Екстра Бенд“ вечерва ќе ги забавува охриѓани во рибниот ресторан „Лихнидос“.

Тасевски ветува одлична забава и ги поканува сите да дојдат вечерва на добра забава и врвна храна.

– Ве поканувам сите да дојдете и вечерва да уживаме во преубавата атмосфера на ресторанот „Лихнидос“ во Охрид, вели Тасевски.