Кристина Лазаревска препорачува: Ласерска епилација

Ставете крај на бричењето и болните депилации – време е за трајна редукција на несаканите влакна!

Кристина Лазаревска од „Anti Aging Center by Promoitalia“ ви препорачува ласерско отстранување на влакната.

Промотивни пакети за ласерска епилација:

– Ласерска епилација за жени (нозе, интима и пазуви) четири третмани за само 12.000 денари

– Ласерска епилација за мажи (гради и стомак) четири третмани за само 9.000.

Вашиот термин може да го закажете на 02/ 31 31 31 6.

Во продолжение погледнете ја фантастичната февруарска понуда на „Anti aging center by Promoitalia“