Ласерско отстранување на тетоважа – еве каков е ефектот по само еден третман

Ефикасно и безболно ласерско отстранување на тетоважи во „Anti Aging Center by Promoitalia“.

Ова е ефектот по само еден третман:

Се работи за нов ласер, високо ефективен во отстранување на тетоважи, но и на бенигни пигмнетни лезии.

Со две различни бранови должини: 1064 нм- за потемни пигменти и 532 нм- за посветли.

Закажете го Вашиот термин на ☎️02/3131316