Лек стар 2500 години се користи еднаш во 5 години и штити од секакви болести

Во рушевините на еден стар храм во дивината Тибер, експедицијата на УНЕСНО  во 1971 година пронашла рецепт за здравје запишан на глинени плочки.

Исто така, имало опишано и начин на употреба на лекот стар преку 2500 години. Рецептот е преведен на скоро сите јазици, а многу истражувачи тврдат дека баш овој лек е заслужен за долговечност и здрав живот на луѓето во Тибет.

Нема да се зачудите кога ќе слушнете дека станува збор за лук, природен антибиотик.

Луѓето денес не го користат, иако тој е борец против многу малигни болести и бактерии.

Рецептот пронајден на Тибер со лук го ослободуваат организмот од маслени наслаги, ја подобрува размената на материите и еластичноста на крвните садови и клетки. Спречува инфаркт, склероза, апоплексија и формирање на тумори, помага при мигрена, висок крвен притисок, за сите бактериски и габични инфекции, пневмонија, елиминирање на бучавата во главата, го подобрува видот, борец е против импотенција и многу, многу повеќе работи.

Со строго почитување на инструкциите, овој рецепт го подмладува целиот организам и веднаш го покренува имунитетот.

Овој лек се нарекува и “монашки капки”.

Подготовка:

Добро исчистете и измијте 350 грама лук, потоа исецкајте го и истријте со дрвена или глинена птица.

Така истриената маса ставете ја во 300 грама 75 проценти алкохол.

Садот цврсто затворен чувајте на ладно место 10 дена. Потоа целата маса се процедува преку цврста ткаенина. Ставете ја добиената течност во соодветен сад или шише, затворете го и држете го на ладно место 2 до 3 дена, а потоа започнете со третман. Важно е лукот да не се допира до метал (метални садови, лажици) во која било фаза од подготовката.

Третман:

Во 50 гр. млеко на собна температура ставете го потребниот број на капки од добиената лековита течност.

Прв ден: Доручек 1 капки – Ручек 2 капки – вечера 3 капки

Втор ден: Доручек 4 капки – Ручек 5 капки – вечера 6 капки

Трет ден: Доручек 7 капки – Ручек 8 капки – вечера 9 капки

Четврти ден: Доручек 10 капки – Ручек 11 капки – вечера 12 капки

Петти ден: Доручек 13 капки – Ручек 14 капки – вечера 15 капки

Шести ден: Доручек 15 капки – Ручек 14 капки – вечера 13 капки

Седми ден: Доручек 12 капки – Ручек 11 капки – вечера 10 капки

Осми ден: Доручек 9 капки – Ручек 8 капки – вечера 7 капки

Деветти ден: Доручек 6 капки – Ручек 5 капки – вечера 4 капки

Десетти ден: Доручек 3 капки – Ручек 2 капки – вечера 1 капки

Единаесетти ден: Доручек 25 капки – Ручек 25 капки – вечера 25 капки

Продолжете со земање на 3 пати дневно по 25 капки се додека не ја потрошите цела течност.

Се препорачува овој третман да се повтори после пет години