Луна или Антониа – Кој ја пее „Deveti Krug“?

Првата песна на Луна Џогани ја виде светлоста на денот, а јавноста е во дилема дали таа вистински ја пее песната или сепак станува збор за талентираната Антониа Гиговска?

На ова прашање со одговор се јави и Антонија.

Таа на својот Инстаграм профил објави видео во кое ја пее новата песна на Луна Џогани и со тоа докажува дека сепак Луна ја пее песната, а таа е пратечки вокал.