Мајката на Наташа Беквалац влегува во Задруга?!

Мира Беквалац, наводно, на големо преговара за влегување во едно од најпопуларните реални шоуа „Задруга“.

Нејзиниот мотив не се парите, ниту популарноста, туку желбата да им се „одмазди“ на ќерките.

Останува да видиме кој ќе биде крајниот резултат.