Мамурни сте? Еве како да го исфрлите алкохолот од организмот

Новогодишната ноќ не може да помине без алкохол, но следниот ден чувствуваме мамурлак.

Еве како да го исфрлите алкохолот од организмот:

Консумирајте банани, вегетарјанска пица, палачинки, хумус, супа и житарици.