Мега ѕвездата Гента Исмајли на третман кај „Anti aging Center by Promoitalia“

Познатата албанска пејачка Гента Исмајли го посети најдобриот и комплетен центар против стареење во Македонија – „Anti aging center by Promoitalia“, а сопственичката Олгица Стојимировиќ јавно и се заблагодари за укажаната довербата.