Мите Стоилков и внукот на Ферус Мустафов влегуваат во Премиер бенд

Премиер бенд се „поднови“ со двајца нови извонредни музичари.

Имено, победникот на „Пинкови ѕвезди“ и актуелен натпреварувач во „Ѕвездите на Гранд“ Мите Стоилков заедно со внукот на Ферус Мустафов, Ферчо Мустафов Џуниор влегуваат во Премиер Бенд.