Младите Don Aleks и Jowke почнаа да редат хитови

Откако младите пејачи Дон Алекс и Jowke се одлучија заедно да зачекорат во естрадните води, секоја нивна песна станува хит, а нивната кариера вртоглаво расте од ден во ден.

На песните работеше Немања Горашевиќ, некогашен член на групата „Gold N Green“, кој, како што велат, многу им помогнал и го создал она кое долго го барале.

Наскоро спремаат голем проект на кој работат веќе неколку месеци, а до тогаш ја промовираат песната „Само за тебе“ која ја направиле во соработка со Александра Дабиќ.

Песната беше премиерно претставена во емисијата „Prslook again“ кај Сандра Марковиќ.