НАЈДОБРОТО ВО ДЕКЕМВРИ: „Промоиталиа“ со нова фантастична понуда!

Брендот број еден за убавина во Македонија, „Промоиталија“ ја објави својата фантастична понуда за месец декември.

Попусти има речиси на се, па во оваа неповторлива понуда ќе пронајдете дури 12 процедури кои само овој месец се на попуст!

Совршени усни за 12.000 9.000 денари, ботокс 6.000 3.000 денари…