Најтешката вест Јелена ја дочекала во Австрија

Дивна Карлеуша почина денес на 61 година, а за тоа време Јелена престојувала во Австрија каде и ја дочекала најтажната вест.

Тие две беа многу поврзани и низ целиот живот се поддржуваа една со друга, а Дивна отсекогаш била рамо и ѕвезда водилка на својата мазеничка. На 16 години таа и помогнала на Јелена да се впушти во естрадните води, да се пробие и да стане она што е и ден денес – една од најпознатите ѕвезди на Балканот.