Наташа Гулевска препорачува: CO2 ласер

Еден од најдобрите специјалисти по медицинска козметологија, Наташа Гулевска од „Anti Aging Center by Promoitalia“, за справување со хиперпигментација и лузни, како и за измазнување на брчки и лифтинг ви го препорачува CO2 ласерот.

Само во месец Јануари имате можност со купување на третманот со CO2 ласер да добиете гратис PRP третман за постигнување на најдобар резултат.

Шест причини зошто да направите CO2 ласер:

  1. Подобрување на релјефот на кожата
  2. Отстранување на хиперпигментации
  3. Лекување на секаков тип на лузни
  4. Измазнување на брчки
  5. Лифтинг
  6. Затоа што се високо професионален тим

Вашиот термин може да го закажете на 02/ 31 31 31 6