Не е априлска шега, најдобрата понуда е веќе во Промоиталиа

Како и секој месец, специјалистичка ординација по естетска медицина и врвна естетска дерматологија и козметологија како и Прв anti aging Центар во Македонија „Anti Aging Center by Promoitalia“, повторно ја има најдобрата понуда само за Вас.

  • Филер Amalian 2 ml само за 15.000 денари
  • PRP со ДНК активатор со цени од 4.000 до 6.500
  • 4D Лифтинг: 10 конци – 6.000 денари, 20 конци – 10.000 денари.
  • Целосно моделирање на телото со 12 третмани за само 12.000 денари.

Телефонот за информации и закажување е 02 / 31 31 31 6.