Не ви се допаѓа тетоважата? Имаме решение за вас…

Не ви се допаѓа тетоважата и се каете што воопшто сте ја направиле?

Идол.мк ви ги препорачува „Anti Aging Center by Promoitalia“.

Тие имаат „магична алатка“ со која на едноставен, брз и безболен начин ќе ги избрише тетоважите од кожата.

Се работи за современа ласерска апаратура која успешно отстранува „се“ од вашата кожа.

Информации и закажување на третман – 02/ 31 31 31 6