Нена Мицева со својот бенд вечерва ќе ги забавува скопјани во Пивница Стар Град

Атрактивната македонска пејачка чиј глас секојдневно ја воодушевува македонската јавноста, Нена Мицева заедно со својот бенд вечерва (понеделник, 20 август) ќе ги забавува скопјани на култната локација „Пивница Стар Град“.

Живата свирка за која долго ќе се зборува започнува во 21 часот, а влезот за сите гости е бесплатен. Дојдете и уживајте.

Настанот e поддржан од „Media Events“.