Нешто ново се крчка во Промоиталиа

Сопственичката на првиот и уникатен центар против стареење, Олгица Стојимировиќ на својот Фејсбук профил објави дека нешто ново се крчка во „Anti Aging Center by Promoitalia“.

Иако немаме повеќе информации, сепак со својот статус Стојимировиќ навестува дека наскоро ќе имаме медицинска естетика дизајнирана под брендот „Промоиталиа“.