Ноемвриска топ понуда на Промоиталиа

Првиот и најпознат комплетен центар против стареење во Македонија – „Anti aging center by Promoitalia“ овој месец има топ понуда за Вас.

Oвој месец за само 6.000 денари може да го добиете најдобриот третман за хидратација, совршен тен и намалување на брчките – моќниот PRP со ДНК активатор.

Во продолжение може да ги погледнете и останатите третмани со намалена цена: