Нова февруарска понуда од Промоиталиа

Пристигна и новата февруарска понуда од „Anti Aging Center by Promoitalia“, а во неа се наоѓаат:

  • Познатиот и број 1 филер за усни „Teosyal Kiss“ по неверојатно намалена цена.
  • Најактуелните пакети за: третирање на стрии, густа и здрава коса, обликување на тело.
  • Хемиски пилинзи PRO Peel за совршена кожа

Бесплатна консултација и закажување на термин на бројот 02/ 31 31 31 6