НОВО во Промоиталиа: Ласерско белеење на заби за совршена насмевка!

Ласерското белеење на заби за совршена насмевка е најновата процедура која брендот Промоиталиа ќе ви ја понуди по фантастична цена.

Добро прочитавте, конечно ќе можете да ја имате совршената насмевка и беспрекорно бели заби за цена од само 2000 денари.

Повеќе нема потреба да фрлате илјадници денари за ласерско белеење, ниту да купувате чудни направи кои лажно ви ветуваат магично избелување, едноставно јавете се на телефонскиот број 02 313 1316 и резервирајте термин за совршена насмевка.

ВАЖНО: Кога ќе го посетите првиот комплетен центар против стареење во Македонија под брендот „Промоиталиа“, не заборавајте да прашате за актуелните месечни попусти на останатите процедури.