Новопечениот татко ќе го освојува светот

Пејачот Владимир Поповски и музичкиот состав „Биоритам“ со фантастична изведба на мега хитот „Hello“ од Лионел Ричи ќе го освојуваат светскиот пазар.

Видеото е дело на Иван Солунчев.

Како потсетување, неодамна на свет дојде Андреа, ќерка на Владимир Поповски и неговата сопруга Анастасија Петреска.