Одличен спој на двајца пијанисти во време на карантин

Александар Лазаров – професор по пијано и Дарко Волчев – студент по пијано ќе ве почестат со една интересна изведба на „Child’s Ahthem” од Toto.

Тие ви препорачуваат да останете дома и да ги применувате советите од медицинските лица.

https://www.facebook.com/aleksandarlazarov1000/videos/3100862996599129/