Освежете го вашиот изглед после празничниот период

Во текот на зимските, ладни и ветровити денови нашата кожа е изложена на бројни негативи ефекти.

Затоа во зимските месеци се препорачува правилна и дополнителна нега на кожата за одржување на влажноста и воедно кожата да остане мека, мазна и нежна. 

Anti Aging Center by Promoitalia има новитет со кој ќе имате совршена кожа дури и во зима.

Се работи за Nucleofill или биоревитализатор за освежување на вашиот изглед после празничниот период.

Вашите третмани или консултации може да ги закажете на 02/ 31 31 31 6