Ова не сте го виделе (ФОТО+ВИДЕО)

Филмот „Bird box“ ја подели јавноста, едни велат „генијално“, други „плагијат“, но сите се сложуваат околу една мистерија која е разрешена!

Трилерот со Сандра Булок во главната улога го подели мислењето на јавноста. Се работи за невидено чудовиште кое ја опседнува Земјата и секој кој ќе го види го наведува на самоубиство.

Ако се уште не сте го погледнале, ви го претставуваме „Bird Box“: