Ова се добитниците на филер и мезотерапија од Промоиталиа

„Anti Aging Center by Promoitalia“ на својот фејсбук профил вчера ги објави добитничките на награда за Денот на жената.

Ова се добитничките на филер за усни и мезотерапија: