ПЕТ ГОДИНИ НА ВРВОТ: „Промоиталиа“ денеска слави роденден

Првиот комплетен центар против стареење во Македонија, единствен од брендот на „Promoitalia“ на Балканот „Anti Aging Center by Promoitalia“ денеска (11 мај) го слави својот 5-ти роденден со низа промоции и намалени промотивни цени за своите клиенти.

Центарот за само 5 години стана лидер во Македонија и регионот.

Бројни клиенти од целиот Балкан својата доверба му ја даваат на исклучително квалитетниот и професионален тим на овој центар.