Пипи долгиот чорап сепак не им побегна на годините

Ингер Нилсон, која како девојче ја глумеше Пипи Долгиот Чорап во популарниот шведски филм за деца, денеска има 60 години.

Сепак, ќе ја препознаете без проблем.

Серијата и филмот за Пипи се снимани во далечните 1969 и 1970 година, но дури и денешните тинејџери знаат за кого се работи, со оглед на тоа дека имаше премногу репризи.

Во продолжение погледнете како изгледа денес: