Подарете нешто поинакво – Подарете убавина

Се мислите што да им подарите на најблиските за Нова година? – „Anti aging center by Promoitalia“ има совршено решение за вас.

Подарете нешто поинакво – подарете убавина.

Имено, во нивниот салон можете да набавите „gift cards“. Вредноста на картичката е по ваша желба, а лицето на кое ќе биде подарена картичката може да си го одбере својот идеален третман и да искористи една или повеќе услуги во зависност од вредноста на истата.