ПОГИНА ШАБАН ШАУЛИЌ: Кралот на народната музика почина по тешката сообраќајна несреќа!

Кралот на народната музика, Шабан Шаулиќ погина по тешката сообраќајна несреќа во Германија.

Според првичните информации, Шабан во автомобилот бил со возач и кумот, а несреќата се случила во близина на местото каде што имал настап.

Нека почива во мир.