Повторно заедно – Ван Дам и Драгана Мирковиќ!

Пејачката Драгана Мирковиќ нагостила добар пријател во својот дом.

Се работи за актерот Жан Клод Ван Дам.

Пејачката ја објавила фотографијата и под неа напишала „нови планови, нови идеи“. Дали тој ќе запее или таа ќе се појави во неговиот филм – не знаеме, но едвај ги чекаме и двете!