Природна елка пристигна во Point Retail Park – посетителите воодушевени од изборот!

Новиот шопинг центар, Point Retail Park ги изненади своите посетители со вистинска елка која деновиве ќе биде осветлена и збогатена со новогодишни украси.

Инспирацијата за оваа акција менаџментот ја добил од Rockfellers Christmas Tree & White House Christmas Tree.

Зошто еколошката варијанта е секогаш подобра од вештачката која се прави во фабриките, можете да погледнете во продолжение.