„Промоиталиа“ аплицираше филер во центарот на Капитол Мол

„Anti Aging by Promoitalia“ учествуваше во второто издание на Дерма фест, кое годинава е надградено и подобрено.

Денеска (16 ноември), околу 18 часот присутните во трговскиот центар „Капитол“ имаа можност во живо да видат како се изведува процедурата аплицирање на хијалуронски филер Teosyal RHA 3 од врвниот тим на првиот центар против стареење под брендот на „Промоиталиа“ во Македонија.

Овие два дена од 12 до 22 часот на I кат сите заинтересирани за негата и здравјето ќе ја имаат можноста да се информираат, едуцираат, забавуваат и наградуваат на Дерма фест 2.0.