Промоиталиа претстави 11 единствени и готови мезотераписки коктели за сложени корекциии при естетски недостатоци на лице

Promoitalia, како еден од најпознатите светски и европски брендови од областа на естетската медицина и пластична хирургија, Ви претставува линија на производи: 11 единствени готови мезотераписки коктели за сложени корекциии при естетски недостатоци на лице, тело и скалп.

Кои се предностите на мезотераписките коктели на Promoitalia:

  • Готови формули на урамнотежени активни состојки.
  • Единствени активни состојки за комплексни корекции.
  • Оптимална дифузија на коктелите.
  • Коктелите се наменети за различни старосни групи и се во состојба да ги решат скоро сите естетски проблеми.
  • Широк спектар на употреба.
  • Европски стандард на квалитет- сите продукти се произведени по специјална технологија во Италија.

Од „Anti Aging Center by Promoitalia“ посочуваат дека препаратите даваат прекрасни резултати, како после поединечни процедури, така и во комбинирани протоколи на процедурите.

Потсетување: Поради настанатата состојба, тимот на Promoitalia работи само во вторник и четврток, а вашите термини може да ги закажете на мобилниот телефон 071/477-774 или преку порака на социјалните мрежи.