Промоиталиа се зголемува: Еве кој е новиот соработник!

Семејството на Специјалистичката ординација по естетска медицина и врвна естетска дерматологија и козметологија, како и прв anti aging Центар во Македонија постепено се зголемува.

Вчера на своите социјални мрежи ја објавија новата соработка со познатиот пејач Боби Павловски.

„Познат во јавноста по неговата музика и ноќните забави, Боби е свесен дека целокупниот впечаток кај публиката не подразбира само талент, туку и нега за себе, својот изглед и здравје. Токму затоа, отсега тој ќе ужива во третманите и услугите кои ги нудиме, докажани и проверени од многубројните задоволни клиенти“, напишаа од Anti Aging Center by Promoitalia